Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
matija posavec
Povratak na članak

'Građani su umorni od istih političara, nudim im neke nove nestranačke klince'

Kao jedno od rješenja Posavec je izdvojio rasterećenje poduzetnika od brojnih nameta kako bi više novca mogli usmjeriti na plaće radnika, čime bi se postigao cilj da što više građana ima plaću višu od 7500 kuna.

Komentari 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
17:00 23.05.2019.

Je, lijepo je kad ti tata omogući da radiš 6 mjeseci bez plaće, a onda ti to ističeš kao svoju prednost u odnosu na ostale jadnike koji moraju zaraditi plaću. A što ćemo sa apartmanima Posavec na otoku Krku u Pinezićima? Nevino, isto ko i Horvatinčićevo naselje u tom elitnom mjestu, he he.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
16:50 23.05.2019.

Stari mu je takodjer pošten. 🤪

VL
RI
rimac444
22:18 23.05.2019.

Parazit i brojni njegovi uhljebljeni drugovi žive na grbači naroda, hvali se da je na čelu radišnih Međimuraca sa najnižim plaćama u državi

VL
MI
midea
19:02 23.05.2019.

stranka 2% , prepuna prevaranata ,lopova , produžena ruka udružene zločinačke organizacije !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.