Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po prvi put
Povratak na članak

Građani BiH ubacivat će glasačke listiće u poluprozirne kutije

- Transparentne kutije povećavaju povjerenje u izborni proces. Postojeće su dotrajale, teške su i vrlo nepraktične za transport

Komentari 3

CR
cromak
18:07 01.09.2018.

Bosnjaci ne glasajte u zatvorene kartonske kutije koje imaju dva dna a i partijski podjeljene tu se krije kriminal stranacki, pazite ko broji glasove morate imati svoje prestavnike kada su izbori vi ste sudje, ane mafijasko drustvo.

VL
DI
Diosiario
14:37 31.08.2018.

Ne postoje "građani BiH" kao što ne postoje "hrvatski građani" jer ni Hrvatska ni BiH nisu građanske države. Postoje francuski ili američki građani jer to po njihovom ustavu jesu građanske države. Dakle, razlika je jasna, samo je pitanje do kadad će se neki praviti glupi a neki biti glupi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.