Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Gorio krevet na kojem je ležao muškarac, prevezen je u bolnicu

vatrogasci
Daniel Kasap/Pixsell
05.12.2011.
u 21:20

Nesretni muškarac, doznajemo, inače ne živi stalno na toj adresi, a u trenutku nesreće bio je sam.

OSIJEK - U bolnicu je hitno večeras prevezen 56-ogodišnjak koji se nagutao dima u stanu u Biševskoj ulici u Osijeku, gdje se zapalio kerevet. U trenutku zapaljenja, muškarac je ležao na krevetu. Susjedi su primijetili dim iz stana i alarmirali vatrogasce.

- Do našeg dolaska, susjedi su ga već bili izveli iz stana - doznajemo u JPVP-u Grada Osijeka. Nesretni muškarac, doznajemo, inače ne živi stalno na toj adresi, a u trenutku nesreće bio je sam.

Još se utvrđuje uzrok ovog događaja, no pretpostavlja se, neslužbeno doznajemo, kako je za sve kriv opušak cigarete.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:08 06.12.2011.

Asocijacija na naslov knjige Roberta Fulghuma

LA
larala
09:38 06.12.2011.

kolko je promila imao da nije osjetio da ispod njega gori krevet? on je jadan nesretan a, djed koji je pao na unuka strahota.... alkohol zlo koje izaziva tragedije, ljudi ucite na tuđim greškama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije