Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapaljivi predmeti

Zapalila se zgrada bivšeg casina u Zadru

požar
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/10
Autori: Frane Šarić, Hina
09.12.2018.
u 14:35

Vatra je zahvatila zidove, gorjeli su različito smeće i plastika, a požar je stavljen pod kontrolu za sat vremena",

Požar koji je u nedjelju oko 11.45 sati buknuo u zgradi Tankerkomercove marine u Zadru, stavljen je pod kontrolu i ne širi se, potvrdio je Hini zapovjednik zadarske Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Željko Šoša.

"Dojavu o požaru dobili smo od građana i na teren je odmah izašlo 11 vatrogasaca sa šest vozila. Iz napuštenog prizemlja zgrade, koja se prostire na više od 300 četvornih metra, sukljao je gust dim, a kako se u blizini nalazi kotlovnica, za koju se ne zna je li puna ili prazna, vatrogasci su odmah isključili dovod do nje. Vatra je zahvatila zidove, gorjeli su različito smeće i plastika, a požar je stavljen pod kontrolu za sat vremena", dodao je Šoša.

Pretpostavlja se da je požar zapalio netko od ilegalnih korisnika nekad reprezentativnog i sada godinama napuštenog prostora u samom središtu Zadra. Prije više godina u neposrednoj blizini gorjeli su i brodovi na suhom vezu. Tada je šteta bila ogromna.

GALERIJA Raskošna zdanja koja danas propadaju

požar
1/39
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Članska iskaznica
Članska iskaznica
13:50 09.12.2018.

Zadarskim poštenim kontroverznim poduzetnicima se očito žuri da zgrada bude na prodaju po što nižoj cijeni

SA
sargu123
12:54 09.12.2018.

Posao nije išao najbolje a gazda u bolnici.....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije