Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri požara
Povratak na članak

VIDEO Gori na Svilaji i Dinari, vatrogasce čeka besana noć

U Dalmatinskoj zagori tijekom subote planula su tri požara

Komentari 10

SV
svitilnik
23:13 08.07.2017.

Treba pojačati naoružane šumarske službe, bit će toga manje. Što vojska radi ?

VL
CR
crocro
06:10 09.07.2017.

Naslov: U Dalmatinskoj zagori tijekom subote planula su tri požara. Tako je mogao stajati i naslov: U Dalamtinskoj zagori tijekom subote netko izazvao tri požara. Ovo se ne može u srcu šume pripisati nekakvoj nepažnji. To može biti samo namjera a namjera dolazi od unutarnjeg neprijatelja Hrvatske. Zato trebaju biti u turističjoj sezoni i šumske ophodnje u pojačanomn broju ophodnji koji se neće ponašati kao na sajmištu već će se kretati kao mačke tiho i neprimjetno i mijenjati točke gdje bi provodili zasjede. Sve sumnjivce legitimirati i evidentirati njihovo kretanje i pratiti u kontinuitetu te provjeravati njihove sklonosti. To bi bila dobra preventivna mjera. Tako se možda netko uhvati na djelu pa kazni s jedno 30 godina zatvora i oduzme sva imovina osim motike i lopate kao osobnih sredastava na novi životni početak.

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
10:26 09.07.2017.

Zdravko Čolić ?

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
11:13 09.07.2017.

Bulić

VL
NE
Neonacionalist
01:03 09.07.2017.

Što se ovo na Dinari sjaji , slovo U se po šumama žari .

VL
DU
Deleted user
22:58 08.07.2017.

Jel ovo slika sa zarista ili? Ona palez sa ljeve strane bi se mogla protumacit na dva nacina...djelo Udbe ili djelo Ustasa....

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
22:37 08.07.2017.

Mi pravi hrvati imamo Hrvatsku i nedamo ni milimetra šibice i upaljaca pa se uz uzareni domoljubni dispet i ljubav do svoje grude jednostavno zapali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.