Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Gore pluća svijeta, a svaki čelnik brani neki svoj interes

Amazonija je ogledalo čovječanstva, kaže papa Franjo. Ogledalo je zatamnjeno

Komentari 3

DU
Deleted user
12:24 25.08.2019.

Gore pluća svijeta već 10-20 godina.....ali tada je u Brazilu bio na vlasti onaj tko je odgovarao svima koji drže ultra-liberalnu medijsku scenu plaćenu od najbogatijih koji su imali koristi od Brazila...Što se u zadnjih godinu dana promjenilo da ovi požari odjednom postanu prva tema CNN Macron...frau Merkel i naših listova?

VL
SR
sramitese
22:12 24.08.2019.

ajde sta ste ste se svi navodno uspanicili i zabrinuli..a narocito pusaci cigareta..a neznate..zbrojit dva vise dva..jer iza svega stoji ona ..materija je neunistiva pa tako i sve sta izgori..posli nekog vrimena ce nikniti trava..biljka ..stablo..i tako redom..jer bog jee tako odredia..i di bi bija kad bi vas jude slusa..

VL
FU
furest
21:47 25.08.2019.

tzv medjunarodna zajednica je uvela sankcije Rusiji Siriji Iranu i jos mnogim drugim zbog daleko manje vaznih razloga za svijet a sada se zadovoljavaju sa par rijeci cudjenja Vazno im je da su tipovi poput Assangea u zatvoru i da su mediji odusevljeni sa celnicima tzv medjunarodne zajednice a pluca svijeta su ionako potrbna samo siromacima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.