Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prepad Marasove bande na ustavni poredak

Uz ovakav SDP Plenković uistinu može što hoće. Njegov gaf samo je potvrda da se osjeća sigurno iako sve vrijeme hoda po žici

Komentari 4

Avatar MK
MK
10:02 19.09.2017.

...Jedina oporba ovoj vladi je HDZ, ili ko drugi je zaustavio porez na imovinu? ...A ovaj Maras, do sada je glumio malog Lenina, a sada mjenja image pa se trudi na motoru ispasti mali Varoufakis (samo jos prst u zrak dignit mora).

VL
DU
Deleted user
09:00 19.09.2017.

S Milanovićem je bilo izuzetno teško, a bez njega je čak i - teže! No, nije SDP kriv za taj zlatnocvikeraški gadljivi odmak od plebsa kojeg iskazuje Plenković nego njegove formativne godine kad mu je sve bilo na srebrnom pladnju i on nema ni traga sluha za široke narodne mase. Ali, nije ni SDP bez takvih bešćutnih karaktera - sjetimo se ex min. Mrsića koji je bukvalno na "nulericu" ošišao radnička prava ili pak nastupa navodno soc. osjetljive sdp+hns garniture na vlast kad je Čačić onim osornim tonom kabadahije obznanio da će netom po stupanju na vlast poskupiti kWh i m3 zemnog plina. Ne haju oni za muke malog poreznog obveznika, samo da ga se "ožmikne". Plenković je ustuknuo s porezom na nekretnine kad je uvidio da će dobiti puk na ulice, pod pendžere. Nije mogao predvidjeti ama nikako da bi još jedan porez bio previše, da bi uskipilo preko ruba nego krenuo skoro do primjene, onda U zaokret i natrag žurno. SDP-u pak samo želim da ne stanu mahati hrv. zastavama netom prije izbora jer to doista bizarna scena, k o krme da slobodno šetucka po Teheranu. Kao što je bilo tjedan dana prije prošlih parl. izbora, uzeli zastave RH i odjednom patrioti...

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
21:53 05.11.2017.

Otužno je i obeshrabrujuće ćitati članke nekoga tko je završio dvomječni tečaj na novunara...

VL
DA
darwil
08:34 19.09.2017.

Marinko,Marinko zašto ti ne pišeš za neke dječje novine ?Ova tematika je za tebe preteška sve si pomiješao i vraga i sotonu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.