Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na zločinca

Gorana Hadžića bezuspješno tražili u okolici Stare Pazove

\'UNUTRASNJA  09.10.2009. NOVI SAD - Goran Hadzic Branimir Bradaric/Vecernji list\'
Branimir Bradarić/VL
24.02.2011.
u 22:02

Susjedi kažu kako policija nije ništa odnijela iz kuće samo je sve pomno i detaljno fotografirala

BEOGRAD - Temeljem naloga TGužiteljstva za ratne zločine, pripadnici Žandarmerije i Službe MUP-a Srbije za otkrivanje ratnih zločina, pretražili su dopodne, u Starim Banovcima, kod Stare Pazove kuću Goranke Meseldžije, sestre haaškog bjegunca Gorana Hadžića, a istovremeno je pretražena i u kući njenih svekra i svekrve koji žive u istom mjestu, objavile su večeras beogardske Večernje novosti.

Kako je da nas rekao novinarima ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić "pretraga je obavljena kako bi se došlo do dokumenata ili saznanja važnih za otkrivanje Hadžića". U trenutku kada su žandarmi i policija stigli pred kuću u starobanovačkoj Ulici Laze Lazarevića, u kojoj živi Hadžićeva sestra, u njoj nije bilo nikoga, budući je Goranka bila na poslu u Novom Sadu, a njen suprug Drago u Starim Banovcima, doznaju Novosti. Susjedi kažu kako policija nije ništa odnijela iz kuće samo je sve pomno i detaljno fotografirala, ali su Dragu odveli na dvosatni informativni razgovor

Ključne riječi

Komentara 11

SA
saad
00:41 25.02.2011.

Neka pretraze manastire.

MU
mućanin1
00:48 25.02.2011.

Naravno da ne mogu naći, kada ga tamo traže gdje nije!!!

VU
vulega
23:13 24.02.2011.

Zanimljivo kako smo mi Gotovinu rekordno brzo uhvatili, a oni preko Hadžića već 20 godina ne mogu naći. Tako nisu mogli naći ni Karadžića koji se mirno šetao Beogradom godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije