Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorena sjednica Vlade

Goran Marić imenovan predsjednikom Nadzornog odbora Financijske agencije

Goran Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
14.09.2016.
u 12:52

Vlada je, među ostalim, usvojila pregled podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2016. godinu.

Na zatvorenom dijelu Vlada je razriješila Gorana Marića vršitelja dužnosti predsjednika Nadzornog odbora Financijske agencije te ga imenovala predsjednikom Nadzornog odbora Financijske agencije iz reda imenovanih članova Nadzornog odbora.

Vlada je, među ostalim, usvojila pregled podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2016. godinu. Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine EU.

Usvojena su i stajališta Republike Hrvatske za sastanak Vijeća za opće poslove (GAC) koji će se održati 20. rujna, a riječ je o pregovaračkim pozicijama koja će Hrvatska tek zastupati prema drugim državama članicama na sastancima Vijeća ministara Europske unije.

>>HDZ-ovac Marić: HRT-ova pristojba bit će upola manja za umirovljenike s mirovinama manjim od 3 tisuće kuna

Komentara 12

OB
obivankenobi
13:11 14.09.2016.

Pametan covjek bez repova iza sebe. Ako bude imao podrsku i bude politicke volje mogao bi dosta napraviti.

GO
goran2hr
13:57 14.09.2016.

Zanima me njegovo mišljenje o uvođenju poreza na nekretnine, kojega je do nedavno žestoko kritizirao, a sada ga HDZ želi hitno uvesti?

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
14:21 14.09.2016.

Goran Maric je sposoban politicar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije