Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrostručili smo uvoz
Povratak na članak

Gorak domaći med, trgovci i ugostitelji više vole kineski, siromašan peludnim zrncima

Hrvatska je lani, ulaskom u EU, gotovo utrostručila uvoz meda u odnosu na godinu prije

Komentari 10

PO
Pocerac
08:51 08.04.2014.

Ja sam pcelar iz Srbije i ovo mi je malo glupo sto se desava,apsurdno je da Hrvatska uvozi med a pored Srbije ima najkvalitetniji bagremov med na svetu,hrvatski pcelar mislim da se zove Ivan vec 3 godine zaredom ima najbolji med na svetu od bagrema,kinezi i argentinci na jednu tonu svog meda mesaju 300 kg srpskog ili hrvatskog meda da bi poboljsali svojstvo svog,gospodi iz eu ide vas kvalitet a vas teraju da jedete njihov buckuris,pozdrav za sve pcelare i nek je uspesna pasa u bagremu koja nadolazi.

VL
ZE
.zeitgeist.
08:59 08.04.2014.

HSS je u vrijeme koaliranja sa HDZom slao pčelare na pčelarske kongrase po Europi. Samo što su ti "pčelari" koji su putovali tako na račun građana zapravo bili članovi te iste stranke koji su tako iskoristili priliku.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
09:07 08.04.2014.

Politika je PROSTITUCIJA... Najstrože čuvana tajna Kukuriku vlade Još prva prašina podignuta oko Lovrić Merzel - ona zbog nabave ultraluksuznog namještaja za njezin ured nakon što je zasjela u fotelju županice - posijala je paniku unutar SDP-a. Brojni visokopozicionirani dužnosniciosnici Milanovićeva SDP-a ne spavaju mirno proteklih dana - duguju joj uslugu još iz dana kada Merzel nije bila njihov član. Pa, čime je onda zadužila članove SDP-a? Priča koja bi mogla snažno zatresti kompletnu javnu političku scenu seže u devedesete, kada je Marina Lovrić Merzel, unatoč ratnom vihoru, uspjela organizirati elitni lanac prostitucije! Unosan posao vodila je pune četiri godine, tijekom kojih je danas visokopozicioniraim SDP-ovim članovima dovodila mlade djevojke na druženje. Među njima je, kako doznajemo, bilo i maloljetnica u dobi od svega 15 godina. Nakon ovog otkrića javnost će zasigurno dobiti bolji uvid u političku priču Marine Lovrić Merzel, kao i odgovor na pitanje tko ju je sve ove godine štitio, ali samo vrijeme će pokazati hoće li zatvaranje Lovrić Merzel otkriti jednu od najstrože čuvanih tajni Kukuriku vlade. Jedno je sigurno - mnogi od aktera ove gadljive priče iz devedesetih ne spavaju mirno nakon uhićenja prve žene Sisačko-moslavačke županije, i, ako ništa drugo, s razlogom strahuju pred mogućom osvetom napuštene žene. Upravo u strahu od odmazde stranačke kolegice i u obranu obraza nekih SDP-ovaca, i sam premijer Zoran Milanović zatvarao je oči pred ovim dijelom biografije Marine Lovrić Merzel.uzas..

VL
DU
Deleted user
08:51 08.04.2014.

Sramotno je što nam se sve zbiva od kada su ovi bilmezi uzeli vlast. Kamo god se okreneš propast i beznađe. O ministru poljoprivrede svit u Hrvatskoj je sve rekao, propali apotekar bio bi korisniji da je srećke lutrije prodavao,ao, neko bi se osrećio. Kupujte ljudi med od provjerenog medara. Poznajete takvog, vazda je kod pčela, živi s prirodom i nije multimilijuner, lopovi su oni koji koriste njegov trud i zakuže ga uvoznim smećem. Ne zaboravite uz med kupiti i propolis!

VL
GO
goran2hr
09:12 08.04.2014.

Od ulaska u EU sve zlo i naopako.

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
09:02 08.04.2014.

Trgovci vole kineski med jer je jeftiniji, a jeftiniji je zato što nije med nego neki bučkuriš od kukuriza. Najsmješnija je priča sa peludom, pošto ga naknadno ubacuju u takozvani med, dogodilo se da je u medu od bagrema neki drugi pelud.

VL
HA
hajduk1966
10:47 08.04.2014.

Uvoze otrov a ne med,dosta da se da na analizu svaka posiljka i sve bi bilo vraceno nazad

VL
GR
grso306
15:25 20.01.2017.

Domaci med 100% prirodni med, propolis mozete kupiti ovdje opg-grgic hr

VL
EV
Evadjoj
10:46 08.04.2014.

U kini je sve predivno,"amerika nista ne valja,grozni su"?!davno sam prestala biti omladinka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.