Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran sukob
Povratak na članak

Google krivo ucrtao, a vojska odmah izišla na nove granice

Nikaragvanskoj vojsci za okupaciju spornog dijela susjedne Kostarike dovoljna je bila i bezazlena pogreška

Komentari 6

OB
-obrisani-
21:44 14.11.2010.

eto ideje za Hrvatsku i spornu granicu sa slovenijom! ima li tko veze u goglemapu?

VL
Avatar pop84
pop84
22:40 14.11.2010.

Pa koja budala , ipak je to nekakva jeb*** vojska , se može oslanjati na google maps ???? . Glupi ameri , rusi i kinezi . bacaju lovu na satelite i izrada karata , a pri ruci im je besplatni google

VL
ST
standup
22:53 14.11.2010.

ma Nikaragua je zaratila sa Salvadorom , zbog \"doslovno\"-nogometne utakmice..pred 20 godina...

VL
OB
-obrisani-
23:32 14.11.2010.

Koliko je greška bezazlena, ja ne znam, sli primećujem da je na Google Eartu ucrtana ne aktuelna granica na Dunavu nego onako kako hrvatska strana traži da bude korigovana. Očigledno imate više veze kod Googla od Srba pa za vašuu ljubav ovi crtaju granice po vašoj fantaziji.

VL
BR
Brankoz
23:46 14.11.2010.

Tu se je digla velika buka, jer Nikaragva zeli raditi novi, bolji Panamski kanal od Atlantika preko rijeke San Juan do jezera Nikaragva, pa nekih 30km do Pacifica. To bi stajalo oko 25 miljarde dolara i finacirale bi Iran, Venezuela i Kina. Jasno je da se Amerika i neke drige zemlje tome protive. Otok u pitanju je prema mnogim kartama Nikargvanski (ne samo Google) Inace, bio sam prije kratkog vremena u Nikaragvi i super zemlja, mada siromsna.

VL
JA
jalnus
00:25 15.11.2010.

Pa google zaradjuje godisnje vise nego sva balkanska banda zajedno Google rules

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.