Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni
Povratak na članak

GOOD inicijativa traži razrješenje ministra Barišića i predsjednice povjerenstva Dijane Vican

Zbog toga GOOD inicijativa organizira prosvjed jer "Hrvatska mora bolje"

Komentari 5

DU
Deleted user
15:45 29.05.2017.

Hrvatskoj i njezinim građanima će biti bolje, kad se vi PROFESIONALNI AKTIVISTI skinete, bar 90% vas sa državnog proračuna i prestanete kamatariti sve kroz kulturu, medije, školstvo. Dosadni ste do bola i nitko vas ne doživljava za ozbiljno.

VL
SD
sdpesticid
15:20 29.05.2017.

pogledao sam dostupno izviješće gong-a iz 2015 god. pa oni bi trebali prijaviti d.o.o. a ne biti organizacija civilnog društva s obzirom na prihode i rashode te registriranu knjigovodstvenu djelatnost ( grif ) koja višak prihoda od društvenog poduzetništva koristi kao jedan od izvora samofinanciranja za svoje osnovne statutarne aktivnosti. ne znam kakvi zakoni to dozvoljavaju ali čemu onda donacije ako imaju registriranu djelatnost koja se naplaćuje. mogu tako i elektranu podignuti pa prodavati el. energiju na tržištu ? čini se kako bi svi s d.o.o. trebali ovim putem jer eto, državni proračun (MVPEI, MKUL) 314.510 kn. , nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva 525.185 kn., još koje kakvih donacija i onda još otvorite biznis. dakle, prijavim regularno civilnu organizaciju društva i pod istom nekakvu firmu. jedina nepoznanica mi je koliki porez se plaća ali i to je nebitno jer imam donacije države. uopće ne shvaćam ovaj gong, što je uopće, zakone rh pogotovo. od kuda sada pa ovaj good, pojma nemam, mali gong, što ?

VL
Avatar NoProfit
NoProfit
13:13 29.05.2017.

odakle ste izvukli sliku? 'Dokumenta' je član te 'inicijative'? lgbt?

VL
ST
Starotopoljanin
13:59 29.05.2017.

koji su sada ovi?.svaka susa nesto trazi a pojma nema,a i svi bi htijeli izmisliti toplu vodu.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:58 30.05.2017.

Ljevičarski sisatori proračuna i njihova nazi propaganda kojom nas truju već 17 godina. Iz laži su se stvorili u laži će i nestati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.