Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zadovoljni

GONG: Vlada provodi propagandu za ulazak u EU

gong
Robert Anić/PIXSELL
05.01.2012.
u 13:37

U medijskoj kampanji nedostaju osnovne informacije o prednostima i nedostacima ulaska Hrvatske u Europsku uniju

Vlada ne provodi informativnu, već propagandnu kampanju za ulazak u Europsku uniju, stav je GONG-a nakon analize Vladinih proeuropskih spotova uoči referenduma.

U medijskoj kampanji nedostaju osnovne informacije o prednostima i nedostacima ulaska Hrvatske u Europsku uniju, stoga od elektroničkih medija traže da osiguraju prikazivanje antieuropskih spotova te da se u udarnim terminima debatira o tome što će Hrvatska dobiti ulaskom u Uniju.

GONG je zatražio od Vlade da se brošura u kojoj se građane informira o prednostima i nedostacima ulaska u Europsku uniju tiska u znatno većoj nakladi od predviđenih 14 tisuća primjeraka.

 

Ključne riječi

Komentara 50

DU
Deleted user
14:08 05.01.2012.

Javni dušobrižnici. Koliko će dugo njihove fotelje ostati sigurne ako Hrvatska uđe u EU? Hrvatska u EU -> nema potrebe za Gongom - > nema njihovih dobro plačenih radnih mjesta

BO
boeing777
14:36 05.01.2012.

ne mogu vjerovati da ova nakupina plaćenika konačno progovara nešto smisleno. vjerojatno jer su omraženi u društvu pa s time žele pridonjeti svjepćoj propagandi za ulazak

PG
praseca gripa
14:07 05.01.2012.

Kod nas je sve naopako pa i ovaj prisilan ulazak u Europu. Ne znam je li u redu da predsjednik bas tako jednostrano propagira ulazak. Ne moze bit sve tako idealno,kao da ulazimo u \"slarafiju\",a ne u jednu uniju koju potresaju najozbiljnije krize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije