Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Urušavanje ulice zgranulo stanovnike usred noći

urušavanje
Foto: screenshot/youtube
1/3
02.10.2015.
u 09:52

Na mjestu rupe nekoliko dana prije tlo se počelo udubljivati. Dogodilo se manje propadanje ceste za koje se vjerovalo da je nastalo zbog jakih padalina

Golema rupa radijusa 20 metara i dubine 10 metara otvorila se u londonskoj četvrti Hertfordshire pa su stanovnici morali napustiti domove usred noći. Riječ je o mirnoj četvrti, a rupa je osvanula u slijepoj ulici. Vatrogasci su izašli na teren u 1.30 sati nakon što su dobili dojavu stanovnika da se čulo urušavanje. Evakuirano je 10 osoba, piše RT.

Na mjestu rupe nekoliko dana ranije tlo se počelo udubljivati. Dogodilo se manje propadanje ceste za koje se vjerovalo da je nastalo zbog jakih padalina.

– Imali smo sličan slučaj ove godine, ali ne ovoliku rupetinu. Uopće ne znam koliko će trajati popravak. Mislili smo da je rupa nastala zbog snažnih oborina, no više nismo sigurni – rekao je John Hudnott iz službe za zaštitu i spašavanje. U četvrti je isključen plin, struja i voda zbog čega je 58 kućanstava ostalo bez komunalnih usluga.

>> Rupa od 150 metara 'progutala' nekoliko automobila i kamp kućica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije