Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad nije kasno
Povratak na članak

Godinama je držao kiosk u Puli, a onda otišao u Njemačku i sada zarađuje 'previše'

Promijenio se izgled automobila, karoserija, ali to je dizajn. Motor u njemu i dalje radi na ista četiri takta: usis, kompresija, ekspanzija, ispuh, kaže Tomić

Komentari 12

MA
mar06mir
10:31 30.11.2018.

Kojeg li propagandnog sranja!

VL
Avatar Django
Django
11:11 30.11.2018.

Koja je korist ili svrha ovog članka? Kome je on potreban? Večernji zabavnik pogonjen “Judinim škudama”. I ja budala koja to još uvijek čitam i uzrujavam se bez veze.

VL
RI
rightside
10:50 30.11.2018.

kad smo vec kod pule,,neki iz vlade su ipakk popustili zeljama druga koncara(vjerojatno ne badave) i uljanik ode na dno,,ali da nebi krivo shvatili,, to je potencirao drug idsovac gradonacelnik kojem je "jako u interesu" zadrzat sva radna mjesta" no i svoju zaradu..tzv sindikalci ce povest strak do kraja, tako da ispadne da ljudi ne zele radit vise,,bas kako je drug gradonacelnik i htio,,)))

VL
TO
Torpor
11:32 30.11.2018.

Dobro, Deane. Samo, zasto ti i VL mislite da nas zanima renesansa sredovjecnog prodavaca Vruceg Kaja? Suti, radi i budi sretan tamo negdje.

VL
ST
stefj
11:18 30.11.2018.

Dobro, ovo je propaganda, no realno, što će čovjek ovdje? Plaće su u državnim i javnim strukturama i preko 30% veće nego u privatnom sektoru, pa zašto onda tražiti posao u struci?... Ako ne možeš biti uhljeb, zašto bi radio ovdje za manju plaću ako možeš raditi isto vani za veću? Kod nas, ili si uhljeb ili si rob tog istog uhljeba. Nema veze da li si poduzetnik ili radiš kod nekog, ako si u privatnom sektoru, hebena si stranka ovako ili onako...

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
14:39 30.11.2018.

A što se je desilo sa njegovim kioskom?

VL
VK
VKSS
11:11 30.11.2018.

Pa sad nije propaganda,nekima je i bolje da odu,jer od silnog cekanja dok pojedini politicari zaposle svu svoju rodbinu,kumove i uvlakace prode zivot.A i ima i druga strana kad ta rodbina,kumovi i uvlakaci odu jer im je vamo malo novca zapravo vide da tamo ne mogu opstati bez veze i nekog tko ih stiti.Onaj tko je znalac i radnik uspjeti ce bilo gdje,samo ne u Rvackoj

VL
PR
propalismoFranjoskroz
11:27 30.11.2018.

koji tenkre,on je otišao taman kad vlada diže minimalac???Vraćaj se....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.