Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen zbog nadriliječništva

Glumio da je stomatolog i radio s pacijentima iako nije završio fakultet!

KBC SPlit na Križinama dobio specijalističku ambulantu dentalne medicine
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
25.06.2020.
u 10:11

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti u kojima je počinjeno kazneno djelo

Policija je prijavila muškarca iz Varaždinske županija za nadriliječništvo. Iza toga krije se nevjerojatna priča. Policiji se, naime, javila 45-godišnjakinja koja je od 12. do 18. lipnja dolazila u jednu stomatološku ordinaciju i s muškarcem za kojeg je mislila da je vlasnik ordinacije dogovorila izradu zubnih implantata za iznos od više tisuća kuna.

– Prema postignutom dogovoru, on joj je izradio implantate koji joj nakon ugradnje prema izgledu i namjeni uopće nisu odgovarali. Oštećena je nezadovoljna pruženom uslugom ponovno došla u ordinaciju gdje joj je spomenuti vratio novac. Naknadno je u razgovoru sa stvarnim vlasnikom ordinacije utvrdila da je član njegove obitelji bez njegova znanja i odobrenja samovoljno otvorio ordinaciju i radio s pacijentima iako nema završen potrebni fakultet – kažu u PU varaždinskoj.

Žena je nakon toga obavila pregled u stomatološkoj poliklinici u kojoj je utvrđeno da je uslijed nestručnog obavljanja posla došlo do ozbiljnih ozljeda zubi i zubnog mesa, pa bi, prema predračunu poliklinike, za izradu novih implantata trebala oko 19.000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti u kojima je počinjeno kazneno djelo.

Komentara 2

K0
K0mentar
10:30 25.06.2020.

Sto nije da za clanovi partije,vrijede druga pravila?

NE
Nepokolebljiv
15:33 25.06.2020.

Nije imala srece. Da joj je te "lazne" implante ugradio Premijer sve bi bilo u najboljem redu! Premijer se d o d i r i v a o sa Novakom Dokovicem i sve je u redu! Pravila za druge ne vrijede za Premijera cak profesori, doktori znanosti, virolozi koji obicnoj raji brane priblizavanje na razmak manji od dva metra a o dodirima niti u snu za Premijerovo dodirivanje potvrdene zarazene osobe karakteriziraju: "To je bilo u redu! To nije bliski kontakt"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije