Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
đapićev odgovor
Povratak na članak

'Glavaš prostačeći vrijeđao Burića, ja tako sa psom ne bih razgovarao'

To je stranka neslobodnih ljudi, u kojoj se ne može izreći svoje mišljenje. I danas su otišli svi na poklon u Mostar, izjavio je Đapić.

Komentari 5

IO
Iohannes
14:07 25.02.2013.

Tko je više od Đapića bio poslušnik - on je poslušno trčkarao oko Sanadera! I tako upropastio svoju stranku a ujedno naštetio i pravaškom pokretu uopće.

VL
VE
Vexans
14:07 25.02.2013.

Točno zbori g.Đapić o urušavanju HDSSB,o padu popularnosti , ugleda i stvarnog poštovanja građana Osijeka, ti ljudi nisu nikad ni imali.Zanimljiva je pojava koalicije SDP-HNS-HSU s Ivicom Vrkićem na čelu!Neki govore da I.Vrkić,kao nezavisni kandidat daje legitimitet nekom od njih.Jaa mislim da ne.Smatram da je Vrkić postupio studiozno i pragmatično.Vjerujem u njegovu pobjedu.Večina osječana priželjkuju Vrkića uz komentar : Konačno jedan gospodin i legalist kakvog Osijek zaslužuje.

VL
AS
ante_slavonac
14:44 25.02.2013.

E moj Đapiću jeli tebi zaista nije dosta?Sve čega si se dohvatio si zaje** tako da bi ti trebao biti zadnji koji ima što za kritizirati.Pokri se ušima i šuti jer tada te najviše cjenim.

VL
MR
Mateo Ritz
14:53 25.02.2013.

Još jedan pokušaj Lažnog magistra da iznošenjem lažnih informacija dobije pokoji članak u novinama i na portalima. Zašto održava press konferencije ovakvog tipa? Zato što zna da će mediji prenijeti svaku informaciju vezanu za HDSSB, a on će serviranjem nekakve insinuacije prigrabiti malo medijske pozornosti jer drugačije ne može. Koga zanima njegov takozvani predizborni program? Koga uopće još zanima što će on eventualnim dolaskom na mjesto gradonačelnika napraviti i poduzeti? Odgovor je - nikoga. I zato lukavi magistar koristi HDSSB kako bi se uvukao u medijski prostor i u cijelu predizbornu priču želeći stvoriti dojam da je relevantan čimbenik na nadolazećim izborima. Magistre ovo je i od tebe prozirno.

VL
IN
intellegens
20:17 25.02.2013.

U hrvatskoj se stranke vode iz zatvora ? Katastrofa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.