Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN SLOVENAC (44)

Glasnogovornica zadarske policije o pucnjavi: Možemo potvrditi kako je jedan policajac lakše ozlijeđen

Foto: Frane Šarić/Dino Stanin/PIXSELL
1/3
29.04.2022.
u 13:14

Radi se o 44-godišnjem državljaninu Slovenije

U zadarskoj luci Gaženica sinoć je došlo do drame u kojoj je slovenski građanin pucao uz benzinsku postaju. Sve je trajalo oko osam sati, policija ga je savladala oko 6.30 sati te privela. 

Jedan visokopozicionirani izvor iz policije nam je potvrdio ranije kako je Slovenac krenuo prema Crnoj Gori, stao u luci te počeo kupovati stvari i eure. U jednom trenutku navodno je počeo vaditi karabin i jako lovačko naoružanje te sjeo ispred postaje. 

Sve nam je potvrdila i glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin

- Sinoć oko 22.45 došlo je do pucnjave kojom prilikom je muška osoba ispalila više hitaca u pravu mora i policijskih službenika. Osoba je u 6.30 savladana te dovedena u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje koje je i dalje u tijeku - pojasnila nam je. 

Naime, radi se o 44-godišnjem državljaninu Slovenije. 

- Prilikom pucnjave, jedan policajac je ozlijeđen, a konstatirano je da se radi o lakšim ozljedama - potvrdila je. 

>> VIDEO Svećenik fizički napao časnu sestru?! Policija istražuje slučaj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije