Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barometar.hr

Glasajte i ocijenite: tko su najgori a tko najbolji hrvatski političari?

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.03.2014.
u 11:41

Pridružite se i izrazite svoja politička stajališta i preferencije ocjenjujući rad i djelovanje relevantnih hrvatskih političara i stranaka.

Hoće li presuda za Fimi-mediu utjecati na političku budućnost i izborne rezultate HDZ-a? Kako SDP, koji po drugi put zaboravlja predati financijsko izvješće na vrijeme može voditi državu? Treba li Zoran Milanović dati ostavku ili raspustiti Vladu?

Za koju stranku ima smisla glasati na predstojećim izborima? Može li itko ugroziti Ivu Josipovića na tronu najpopularnijeg hrvatskog političara? Koliko visoko na ljestvici popularnosti može dogurati Mirela Holy? Hoće li afere njegovih prijatelja naštetititi ugledu i popularnosti Slavka Linića?

...Sve su to pitanja na koja i ove nedjelje kroz našu redovnu anketu odgovaraju korisnici Barometra. Pridružite im se i izrazite svoja politička stajališta i preferencije ocjenjujući rad i djelovanje relevantnih hrvatskih političara i stranaka.
Uključite se u političku arenu Večernjeg lista i postanite dio elitne zajednice koja na konstruktivan način promišlja i analizira situaciju u Hrvatskoj

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije