Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NETOČNE INFORMACIJE'

Generali osiguranje d.d. odbacuje optužbe: Nikada nismo poslovali s njima

Vjetropark kod Knina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
30.05.2020.
u 15:06

"U vezi netočnih informacija objavljenih u medijima dana 29.05.2020. godine, Generali osiguranje d.d. izrijekom izjavljuje kako nikada nije izdalo niti jednu policu osiguranja povezanu s predmetnim vjetroelektranama kod Knina, niti je s nadležnom tvrtkom C.E.M.P. d.o.o. ikad ostvarilo poslovni odnos"

Povodom jučerašnjih događaja (akcije USKOK-a i uhićenja nekoliko visokih dužnosnika Republike Hrvatske i ostalih osoba) i medijskih objava o uhićenju spomenutih osoba temeljem sumnje u potencijalne koruptivne gospodarske aktivnosti vezane za vjetroelektrane kod Knina, u medijskim napisima se uz spomenuti događaj spominje i osiguravajuće društvo Generali osiguranje d.d. Ovom prilikom najodlučnije odbacujemo sudjelovanje Generali osiguranja d.d u spomenutim nečasnim radnjama, priopćili su iz te osiguravajuće kuće. 

U vezi netočnih informacija objavljenih u medijima dana 29.05.2020. godine, Generali osiguranje d.d. izrijekom izjavljuje kako nikada nije izdalo niti jednu policu osiguranja povezanu s predmetnim vjetroelektranama kod Knina, niti je s nadležnom tvrtkom C.E.M.P. d.o.o. ikad ostvarilo poslovni odnos. Osobito naglašavaju kako Generali osiguranje d.d. nije od spomenute zaposlenice nikada dobilo poziv za izdavanje osigurateljne ponude za osiguranje spomenutog objekta, niti je ona na bilo koji način zastupala Generali osiguranje d.d. u predmetnom slučaju. 

Ističu da kao član jednog od globalnih osigurateljnih lidera koji bilježi gotovo 190 godina tradicije poslovanja, Generali osiguranje d.d. posluje u skladu sa zakonima Republike Hrvatske i visokim profesionalnim standardima, uz pridržavanje načela dobre osigurateljne i poslovne prakse.

>> VIDEO Uhićena Josipa Rimac: Ona i Jakupčić uhićeni zbog izgradnje vjetroelektrana u Kninu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije