Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužbe za klevetu

General tuži izdavača i autore knjige “Gotovina - stvarnost i mit”

gotovina
Patrik Macek/Pixsell
17.12.2010.
u 22:14

Gotovinu smetaju dijelovi knjige u kojima ga se stavlja u kontekst dilanja droga preko vojne baze u Šepurinama

Odvjetnik Ante Gotovine Luka Mišetić rekao je da je general zbog knjige “Gotovina - stvarnost i mit” podignuo dvije tužbe. Za naknadu štete tuži izdavača Novi Liber te trojicu autora: novinare Ivicu Đikića, Davora Krilu i Borisa Pavelića.

Protiv autora je podignuta i kaznena tužba radi uvreda i kleveta. Gotovinu smetaju dijelovi knjige u kojima ga se stavlja u kontekst dilanja droga preko vojne baze u Šepurinama te tvrdnje da je Tuđmana požurivao da se dileru plati naručeno oružje.

Komentara 76

OB
-obrisani-
16:25 18.12.2010.

18.12.2010. u 14:40h xxx41 je napisao/la: 17.12.2010. u 22:48h TitoPartija je napisao/la: Ischmidt Otkud tebi, kao deklariranom homoseksualcu, smjelosti da govoriš o generalu Gotovini. . . . Wow, nisam primjetio da je i ovaj lschmidt homoseksualac. Po cemu ste too zakljucili da je i lschmidt homo? Za kamocemo i njegovog ljubavnika kiwi2 smo znali da su gay, ali za ovoga nisam primjetio da se takovim smatra. ---------------------------------------------------------------- Haha! Eto tko me kritizira! Što drugo nego nasmijati se! hehehe!

OB
-obrisani-
20:03 18.12.2010.

neđelje ti tvoje i krsne slave , gdje pobježe kamočedo ?

OB
-obrisani-
22:25 17.12.2010.

Naravno jer mu to remeti karizmu heroja koju su mu drugi namjenili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije