Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAUL CASTRO
Povratak na članak

General iz sjene koji je osuvremenio kubanski socijalizam

Kao čvrsta, ali ne tako blještava zamjena za karizmatičnog Fidela, Raul Castro krenuo je u misiju nepovratnog "ažuriranja" kubanskog socijalističkog gospodarstva.

Komentari 1

DU
Deleted user
08:45 18.04.2018.

Jesenti milu bigulicu, kao da u ovom članku čitam svojedobne hvalospjeve o tzv. najvećem sinu naših naroda i narodnosti. Ali uzalud trud svim ljevičarskim "sviračima". Zločinac ostaje zločinac koliko god neki šmirglali i polirali njegov lik i djelo. Ubojstvo i samo jednoga nevinoga, a pogotovo tisuće njih ne može se isprati nikakvim naknadnim "dobrim" djelima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.