Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gdje su nestali hrvatski liberali? HSLS se davno srozao, a ovo su imena koja se nameću na sceni

Zagreb: Dario Hrebak gostovao u studiju Vecernji TV
Boris Scitar/Vecernji list
14.11.2022. u 11:16

Tko su kod nas potencijalni nositelji liberalne politike? Je li to Filip Zoričić? Ivica Puljak? U liberale se gura šef IDS-a Dalibor Paus koji nema stav ni o čemu. Možda Dario Zurovec iz Svete Nedelje?

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:33 14.11.2022.

Nestali, da, ali se na lokalnim izborima uvijek prikrpaju nekom u upadnu u vijeće. Kao i HNS i HSS.

ST
stefj
00:28 15.11.2022.

Fokus bi bila jedina baš liberalna stranka, koja tako i djeluje. HSLS se previše kompromitirao prije, a sada previše popušta vladi. HNS nikada nisu niti bili liberali isto kao niti IDS, to su interesne stranke kojima je jedina ideologija zarada. Puljak je vjerojatno previše lijevo da bi bio liberal, bar deklarativno, do sada nije napravio ništa, tako da ga ne možemo nigdje niti svrstati... Liberali se kod nas ne mogu niti razviti, ljudi koji znaju, koji su sposobni i obrazovani odlaze masovno iz Hrvatske, a to je osnovno glasačko tijelo liberalnih opcija. Imamo samo uhljebe i ulične urlače, ništa što bi bilo zainteresirano raditi...

Avatar southman
southman
12:39 14.11.2022.

Ako bismo pitali pok. Antu Škelju to je nesumnjivo Ivica Puljak. Njegovo pjevanje Jure i Bobana ga apsolutno svrstava u "liberalnog us.ašu " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije