Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMANJE JEDAN UHIĆEN
Povratak na članak

Gdje su nestali generali nakon pobune Wagnera? 'Krenula je masovna čistka u ruskoj vojsci'

Neki ruski i zapadni vojni i politički analitičari vjeruju da bi ministar obrane Sergej Šojgu, dugogodišnji Putinov saveznik kojeg je Prigožin htio srušiti s Gerasimovim zbog njegove navodne nesposobnosti, sada mogao biti sigurniji na svom poslu

Komentari 6

Avatar Moloh
Moloh
15:35 29.06.2023.

Putin promjenio pelene i ide se dalje, sve po planu trodnevne specijalne operacije.

VL
NI
Nipos66
13:23 29.06.2023.

...prpa je bila kad se Jevgenij približio Moskvi na 100km. Sad mi je jasniji strah od NATO-a na granici....

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
13:57 02.07.2023.

Ako su generali negdje na bojištu ili u blizini jel bi Rusi možda trebali Ukrajincima dati koordinate gdje se točno nalaze?

VL
FU
Fusnota
13:07 29.06.2023.

Nije problem shvatiti Pobunjeni terorista vozi tenkova na labudici pq auto putu Tko ih ometa nitko. Vodja osumjencinik je vjerojatno tražio eliminaciju Pobunjenika ali ko za vraga svi bili nedostupni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.