Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čečenski vođa

Gdje je Ramzan Kadirov, šire se glasine da je jako bolestan... Oglasio se Kremlj

Ramzan Kadirov
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.09.2023.
u 13:47

Kadirov je u nedjelju na svom Telegramu objavio video u kojemu se smješka i govori u kameru, očito da bi opovrgnuo glasine o svom zdravstvenom stanju.

Pojavile su se neprovjerene glasine da je čečenski vođa Ramzan Kadirov bolestan. Sada se oglasio i Kremlj. Čečenski vođa Ramzan Kadirov u "kritičnom je stanju", rekao je predstavnik glavne obavještajne uprave ukrajinskog ministarstva obrane Andrei Jusov. Dodao je kako može potvrditi da je Kadirov "pretrpio još jedno ozbiljno pogoršanje zdravstvenog stanja te da je posljednjih dana vrlo loše". Ukrajinski mediji već su pisali da je Kadirov navodno u komi.

Kremlj je u ponedjeljak rekao da nema informacija o zdravlju čečenskog čelnika Ramzana Kadirova kada je upitan o izvješćima na društvenim mrežama o tome kako je 46-godišnjak bolestan. Kadirovljevi glasnogovornici nisu odgovorili na ponovljene telefonske pozive o tom pitanju. Prema nekim glasinama, Kadirov je liječen u moskovskoj bolnici. 

VEZANI ČLANCI:

"Nemamo informacija o tome", rekao je novinarima glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

"Predsjednička administracija teško može izdati zdravstvene potvrde pa vam nemamo što reći o tome", dodao je.

Kadirov je u nedjelju na svom Telegramu objavio video u kojemu se smješka i govori u kameru, očito s ciljem da opovrgne glasine o svom zdravstvenom stanju.

Video: Putinova luksuzna jahta otkrila dugo skrivanu tajnu?: 'Molimo, mobilizirajte posadu bez prekida'

Komentara 10

Avatar Mlečanka
Mlečanka
15:08 18.09.2023.

ovdje na zapadu se govori da je Kadirov u komi

Avatar patkovic
patkovic
12:10 20.09.2023.

vidi se da ima kronični žderitis

FU
Fusnota
13:57 18.09.2023.

Tamanitelj odojaka i votke, oslobodioc Kosova na bijelom konju i 3 koze je spreman za džeheneem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije