Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KWIZARD

Gdje je kip 'Majka cijele Azije', a u kojoj crkvi stoji 'Pietà'?

Michelangelo's three Pieta sculptures on display together for first time in Florence
JENNIFER LORENZINI/REUTERS
30.03.2023.
u 08:53

Koliko znate o kipovima svetaca. Otkrijte u kvizu.

Koliko znate o kipovima svetaca? U jednoj se državi nalazi divovski Buda isklesan u stijeni i visok 71 metar, znate li o kojoj se državi radi? U kojoj se državi nalazi kip Majke cijele Azije visok kao zgrada s 33 kata? U kojem se japanskom gradu nalazi 120 metara visoka Budina statua koja je 15 godina bila najviša takva na svijetu i na kojoj se planini nalazi kip Krista Otkupitelja koji raširenim rukama blagoslivlja Rio de Janeiro? Na ova pitanja možete odgovoriti u kvizu koji vam donosimo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije