Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gašenje rafinerija
Povratak na članak

Gašenje rafinerija – za radna mjesta strahuje tri tisuće ljudi

Posljednji incident ponovno je aktualizirao pitanje opstanka sisačke, ali i riječke rafinerije, koje ukupno zapošljavaju oko 3000 ljudi. U Ini tvrde kako se ulaganja neće zaustaviti, no već je sada konkurent rafinerija u Bosanskom Brodu.

Komentari 2

OB
-obrisani-
18:43 18.01.2010.

Po svemu sudeći ovaj požar je bio probni. Mađari će morati nekako opravdati gašenje rafinerija. Tako, blok po blok se demontira svaki izraz suverenosti. Gasi se svaka imalo profitabilnija proizvodnja. Poljoprivreda nam je masakrirana, metaloprerađivačka industrija davno, brodogradnju upravo demontiraju i gase, tekstilna je u bankrotu, more smo predali talijanima.Ili što bi rekao Vontin sin Predsjedniče, što je ostalo?

VL
IC
icey
19:35 18.01.2010.

bude ona radila još desetke godina sve dok se ne dogodi veća katastrofa,a vladi nije stalo,kao ni mađarima,oni ne žive u sisku ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.