Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nadmašio rekord

Gangnam Style na YouTubeu pogledan točno milijardu puta

GANGNAM STYLE,PSY
Reuters/PIXSELL
21.12.2012.
u 18:09

Interesantno je i to da je, prema nedavnom tumačenju Nostradamusova citata, Gangnam Style trebao predvidjeti kraj svijeta i to upravo kada na današnji datum dosegne ukupno milijardu posjeta

Gangnam Style ući će u povijest kao prvi video koji je na popularnoj internetskoj stranici YouTube nadmašio nevjerojatnih milijardu pregleda.

Time je korejski hit pjevača Psyja ''podebljao'' statistiku najgledanijeg glazbenog videa svih vremena. Podsjetimo, video je na YouTube postavljen u srpnju ove godine, a u prosjeku ga je dnevno pogledalo osam do deset milijuna ljudi. U studenom je pretekao tada najgledanijeg Justina Biebera i pjesmu ''Baby''.

Interesantno je i to da je, prema nedavnom tumačenju Nostradamusova citata ''jednog mirnog jutra, kraj će doći, kad na rasplesanom konju broj krugova bude devet'', Gangnam Style trebao predvidjeti kraj svijeta i to upravo kada na današnji datum dosegne ukupno milijardu posjeta. ''Upućeni'' su tvrdili da je mirno jutro ustvari zemlja Južna Koreja, rasplesani konj pjevač Psy čiji ples imitira tu životinju, a devet krugova - milijarda!

>>Gangnam style završio i u Nostradamusovom proročanstvu

Komentara 5

MM
marija malika
19:23 21.12.2012.

Nostradamus mu je dao značaj, jer je prorekao da će iz zemlje dobrog jutra (Koreje) 'ludi konj' (stil kojim pleše) imati 9 krugova (nula, pogledanih video-zapisa), kada dođemo do KRAJA ovakvog svijeta! I jesmo! Završila je SUBOTA (Božji dan) ii započela NEDJELJA, 1000 godina vladavine ;MIRA I SREĆE u ISUSOVOM KRALJEVSTVU! To znači da će sada u 3 i pol godine ISUS uništiti ZLE DUHOVE i njihove sljedbenike i ZAŠTITITI SVOJE VJERNE koji će Ga dočekati u Njegovu DRUGOM DOLASKU---POVRATKU!

IP
info_punkt
18:51 21.12.2012.

pogledao sam to smeće i ne mogu se načuditi zašto je postalo popularno...

IS
istina123
20:48 21.12.2012.

Svakog čuda za tri dana dosta. Tak se glupira i moj sused Gaber kad si spije oko tri litre delanca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije