Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK NEPAŽNJE

Gaf ministra BiH: Orepića i hrvatsku delegaciju smjestio u krivu zemlju

Vlaho Orepić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
02.02.2017.
u 13:19

'Ja BiH volim. Zato sam došao u BiH'

Hrvatski ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić i ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić sastali su se u Sarajevu kako bi najavili jačanje suradnje u borbi protiv terorizma i sprječavanju ilegalnih migracija.

Dragan Mektić je na početku javne konferencije načinio gaf, pa je uz izraženo zadovoljstvo zbog poboljšanja odnosa između dviju država, hrvatsko ministarstvo nazvao srpskim.

Nakon ispravka, Mektić je kazao kako je vrijeme da se ispune europski standardi sigurnosti i kako je iznimno zadovoljan postignutim dogovorima. 

Javnosti se obratio i Vlaho Orepić. 

- Ja BiH volim. Zato sam došao u BiH. Zato sam došao u glavni grad bih zato sam došao u predivno Sarajevo da sa svojim kolegom uspostavim suradnju. 

Još jednom je naglasio kako je zajednički nazivnik razgovora sigurnost, problem koji opterećuje ove prostore i ukratko 'imat ćemo puno posla' kada su u pitanju organizirani kriminal i migracijske rute. 

>> Podržane aktivnosti za novu strategiju domovinske sigurnosti

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kravata
kravata
13:21 02.02.2017.

To nije gaf vec namjerno.

CI
cinbenik
13:47 02.02.2017.

Pa nitko nije pominbjao ni imamo presednicu kada je davala "zakletvu" republiki,a nikada nismo culi kojoj republiki,cak nije ni ponovila,ovaj se ustrasio sposobnog Orepica,a naucen od Covica koji stalno kontaktira sa Srbima,pa je tako ovaj i napravi gresku..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije