Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretan slučaj
Povratak na članak

Gađao divljač pa pogodio i teško ozlijedio kolegu lovca

Lovac je teško ozlijeđen i nalazi se na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. Kriminalističko je istraživanje u tijeku

Komentari 4

IB
istina_boli
09:55 20.12.2010.

Treba zabraniti lovcima da love, a ozakonit krivolovce da oni imaju pravo lova jer oni nikad ne masakrijaju svoje kolege u lovu. Krivolovci love radi vlastite prehrane, a lovci radi trofeja, pa su zato jako neoprezni u lovu.

VL
OB
-obrisani-
10:16 20.12.2010.

Eto , opet \"lovnik\" u nesreći sa vatrenim oružjem..A svi oni koji bi \"normalno\" htjeli posjedovati dozvolu za nošenje istog - a kladim se da su daleko bolje obučeni u rukovanju nego \"pero iz donjeg sokaka\" - to pravo nemogu ostavariti... Dklae, skinimo više taj prastari restriktivni zakon iz 1974...I omogućimo našim građanima Ustavom garantirano pravo na samoobranu.. Lopine su i tako naoružane.. PS - i kupite novu opremu za MUP. EU zona znači i EU kriminalce, koji su vrlo dobro opremljeni..

VL
KC
kcbajka
10:34 20.12.2010.

Stvarno kakve budaletine danas nose oružje okolo. Mi bivši specijalci i vojnici kojima nije nikakva nepoznanica niti jedno oružje ne možemo. Svi znaju da imamo oružje a ne žele nam ga legalizirati, pa nek im bude ako oni tak žele a mi čemo imati oružje dok smo živi a oni se mogu jebati. Poručujem im da im je bolje da znaju da ga imamo nego kaj ga imamo na \"crno\", oružje nam je u krvi i nikog nećemo napadati sa njime konačno obučeni smo ubijat hladnim oružjem i sad nebudem nož u kući smio imat. Nek idu svi u pi*** materinu!!!!!!

VL
CP
copy paste
19:28 20.12.2010.

20.12.2010. u 10:34h kcbajka je napisao/la: Stvarno kakve budaletine danas nose oružje okolo. Mi bivši specijalci i vojnici kojima nije nikakva nepoznanica niti jedno oružje ne možemo. Svi znaju da imamo oružje a ne žele nam ga legalizirati, pa nek im bude ako oni tak žele a mi čemo imati oružje dok smo živi a oni se mogu jebati. Poručujem im da im je bolje da znaju da ga imamo nego kaj ga imamo na \"crno\", oružje nam je u krvi i nikog nećemo napadati sa njime konačno obučeni smo ubijat hladnim oružjem i sad nebudem nož u kući smio imat. Nek idu svi u pi*** materinu!!!!!! ................................................................................................................ nisi ti nikakovi specijalac,ustvari možda i jesi ali u glavu.garant si na internetu naučio kako ubijati hladnim oružjem.samo pazi da se prije toga ne porežeš po prstiću pa da mama mora poljubit da prije prođe.živio rođo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.