Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Gabrijela Moharić (17) iz Zagreba nestala je prije 20 dana

gabrijela moharić
FB
01.10.2011.
u 16:30

Roditelji za sve probleme krive vezu s problematičnim novim dečkom. On tvrdi da ne zna gdje je Gabrijela.

Gabrijela Moharić (17) iz Zagreba nestala je prije 20 dana. Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci da  obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: pitanja@mup.hr.

Gabrijela Moharić visoka je 160 cm, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, a na dan nestanka nosila je bijeli donji dio trenirke.

U potrazi za maloljetnicom osnovana je i Facebook grupa Traži se Gabrijela Moharić. Njen nestanak objavljen je i na stranici nestali.hr.

Gabrijela je prvi put pobjegla 29. kolovoza. Nakon desetak dana uhvatili su je u krađi u zadarskom Kauflandu. Bila je sa svojim dečkom Zvonimirom. Nakon što je otac otišao po nju u Zadar, ona je 10. rujna, dva dana nakon što se vratila kući u Zagreb, opet pobjegla, ali ovaj puta sama.

 

- Gabrijela je bila divno dijete koje bi svaki roditelj poželio. No, unatrag šest mjeseci počeli su neki uobičajeni tinejdžerski problemi tipa kašnjenje kući za koje smo smatrali da su normalni za te godine. A onda se pojavio Zvonimir i tu je sve krenulo nizbrdo - rekla je Gabrijelina majka Ines Moharić.

Rodititelji nestale djevojke smatraju da je nova veza sa Zvonimirom uzork svih problema. Branili su joj da se viđa s njim. Zvonimir sada čeka suđenje za krađu auta, a tvrdi da ne zna gdje se Gabrijela nalazi.

Komentara 14

KO
konstanta
19:35 01.10.2011.

Curica nije nestala, ona je svjesno otišla prkoseći roditeljima koji nisu prihvatili njenog momka kao njen izbor. Sad je samo pitanje kako tu djevojčicu dovesti na ispravni put jer je ona uvjerena da je s petnaest godina pobrala svu \"pamet svijeta\". Nezgodno je što roditelji njenog momka misle da ona ispravno postupa. Problemi su upravo u činjenici da razni ljudi različito doživljavaju iste ste stavri.

VE
veteran
21:20 01.10.2011.

Malu je potrebno hitno pronaći i pomoći joj , nitko od kuće ne bježi bez razloga, inače bi mogla brzo završiti u italiji, a onda je više nebu našli !

SC
scary
19:07 01.10.2011.

prije dvadeset dana... zašto su to objavili tek sada, kad se zna da su prvi dani u ovakvim potragama najbitniji? sretno nek je maloj i njenoj obitelji, nadam se da će je naći živu i zdravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije