Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak G7
Povratak na članak

Čelnici SAD-a, Njemačke, UK-a... poslali poruku talibanima: Borit ćemo se protiv terorizma

G7 još poziva talibane da sastave "inkluzivnu i reprezentativnu vladu", u kojoj će "biti znatan broj žena i predstavnika manjina"

Komentari 17

MU
Munain
21:26 24.08.2021.

Jeste čuli Talibani... Morate do 2026 održati gay paradu na ulicama Kabula... Mi G7 to vam naređujemo... Pa jer ima kraja lupanju gluposti ovih nabiguzica u skupim odijelima...

VL
MA
marcellus
21:22 24.08.2021.

borit ćete se a najurili vas ko gotovina srbe

VL
AN
Andi7
21:41 24.08.2021.

U Afganistanu su svi ti navedeni prali novac vojne industrije.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
22:02 24.08.2021.

Pobjegli glavom bez obzira, a sad ko fora zahtijevaju nešto od njih. Koji beskorisni klauni.

VL
Avatar Mars
Mars
21:22 24.08.2021.

Slaba vajda od svih navedenih ako se u nametanje obveze davanja prava ženama ne uključe Jelena Veljača i one B.A.B.E., a svoj kompetentan sud o svemu ne da Vlatkica.

VL
GC
Great Coatia
22:15 24.08.2021.

Jedina razlika između talibana i ISIL-ovaca je u krvoločnosti koja je bila izraženija kod potonjih. Po svemu ostalom isti su.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:47 24.08.2021.

Boriti će se protiv talibana dok nam isti svaki dan ulaze na sveto tlo Europe. I to će potrajati sve dok su "woke" slabići na vlasti. Na kraju kada sve ode na mračnu stranu morati će se probuditi desnica, udaritii šakom o stol i potjerati sve te talibane "inžinjere" iz Europe zauvijek. Šerijat je za pustinju i stada koza, ne za Europu.

VL
BA
Barba56
22:32 24.08.2021.

Hoce li ovaj nas Veliki Vodja biti prvi kad napadnu Talibane , naravno ako ovi prijetnje ne shvate ozbiljno.

VL
AM
ante_maja
23:07 24.08.2021.

da vi želite,do gableca bi svi talibani bili pokojni

VL
LU
Lukimir
22:06 24.08.2021.

Ekipa iz G7 se javlja s Marsa. Talibani iz 2021. su isti oni ko iz 2001. Prvo će počistiti svoju bazu u Afganistanu a onda krenuti po svijetu šireći terorom svoju verziju Jihada. Tj. rata protiv nevjernika.Uz pomoć moćnih financijera iz "Zaljeva"

VL
SI
sisavac
11:05 25.08.2021.

eto, talibani se prestrašili ovih prijetnji, i masovno odbacuju oružje, predaju se vladinim snagama, mole za oprost, bacaju se pod noge ženama.. svašta. eu, zapad, amerika, nešto prijeti? ne prijeti, nego se šalju isprazne izjave, i talibane kao poziva da ne daju utočište teroristima... pa bin laden se skrivao i radio iz pakistana, ne iz afganistana. pustimo mi afganistan na miru, nek se oni sami sa sobom dogovore, što žele i kako. nek njihov put bude njihove, naš nije. kakva i kolika prava će imati pojedini dijelovi društva, nas se ne tiču, budimo ozbiljni. mi muslimanima u eu dajemo iznimna prava na iskazivanje i prakticiranje svoje vjere, iz svoje se ismijavamo. u danskoj u nekim školama se prestala spremati hrana iz svinjetine, da se ne uvrijede mladi muslimani. do kud će zapad grbu savijati i svoju tradiciju i svoj način života prilagođavati migrantima? manjine su manjine, i imaju manjinska prava, nešto, sitno, više od većinskog, i to je to. manjine moraju živjeti u skladu sa običajima i životom većinskog stanovništva, dugoročni cilj mora biti totalna asimilacija, inače nema društva koje na dulji rok može opstati. u americi ste prije svega amerikanac, a tek onda se folklorno izjašnjavate kao irac, hrvat, nigerijac... čak i u jednoj rusiji čovjek će prvo reći da je on ruski građan, skoro pa rus, i tek onda gruzijac, tatar, ovo i ono. čega se mi sramimo, sebe?! odite vi u muslimanske zemlje, pa tamo propovijedajte prava manjina, da vidite kako se tamo odnosi prema tome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.