Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO PRIPREME
Povratak na članak

Fuchs: Cilj je da škola počne 7. rujna, no taj datum će uvelike ovisiti o epidemiološkoj situaciji

Najavio je da će u ponedjeljak biti objavljene upute za postupanje i odvijanje obrazovnog procesa u školama i predškolskim ustanovama, koje su izradile stručne službe ministarstva u suradnji s epidemiolozima.

Komentari 8

MA
manipulacija
11:29 20.08.2020.

Situacija je svaki dan nepredvidiva.. mislim da nitko nije očekivao po 200 oboljelih, što jednako tako se može svesti uskoro i na puno manju brojku.. nisu ni oni čarobnjaci da mogu točno obećavati hoće li nastava početi 7. rujna ili tjedan dana kasnije.. kako bude, bit će

VL
KN
Kneginja
11:31 20.08.2020.

Pa mislim da bi se nastava mogla održati uz neke mjere , npr. povećani razmak među školskim klupama, nošenje maski pod odmorom, povećan nadzor od strane učitalja/nastavnika. Svakako mislim da je za osnovnu školu od velike važnosti da se održava na uobičajen način, učenici trebaju imati osjecaj doticaja sa školom.

VL
Avatar Ćelavac
Ćelavac
11:30 20.08.2020.

Nosit će se maske po hodnicima kao što se nose i u javnom prijevozu i svakom dućanu, djeca su ionako navikla i ne vidim zašto se rade problemi i oko tog pitanja.. a tjedan dana oko početka nastave ionako ne igra neku veliku ulogu, pola dalmacije je i prije tako zbog sezone

VL
HS
hren_sos
11:32 20.08.2020.

Ma samo neka se oni lijepo vrate u škole i neka se drže reda ,a na učiteljima/nastavnicima je da kontroliraju .

VL
YE
Yeah
12:33 20.08.2020.

Koliko smo upoznati, "odmor" izmedju 2 sk.sata traje 5 min, a receno je da je opasnost od zaraze ako ste 15min u bliskom kontaktu sa zarazenom osobom. Trebaju li onda maske u vrijeme tih "odmora" u hodniku?

VL
DA
DarthVader
11:31 20.08.2020.

I opet djecica na ulici. Neprocjenivo.

VL
PE
penelopea212
11:40 20.08.2020.

Ovoga Nijemca polu Hazara polu Madjara su instalirali ''ad hoc''da nam on upravlja djecom u ovoj epidemiji. Citam mu biografiju, sve isto kao i obitelj Bill Gatesa, barataju biomedicinom i farmakologijom, sto znaci da je on tu postavljen namjerno u ovoj krizi, a nikave veze nema s nama, nasom kulturom i nasim narodom, nego je to Hazar koji se bavi biomedicinom, i uopce nije strucan da se bavi skolstvom i ministarstvom obrazovanja u nasoj zemlji. Naravno da djeca moraju ici u skolu, Britanija ima 300 000 inficiranih, pa im je Premijer rekao da ce djeca ici u skolu u bilo kojim okolnostima, posto je to veoma vazno za njihovu zemlju. Ovaj lik mora otici, njega su instalirali da nam djecu potrpa u logore, da djeca ne idu u skolu, ne uce i ne obrazuju se, nego da budu roblje u Hazarsko/nacistickim korporacijama, i ne traze slucajno nazad svoju suverenu i urednu pravnu drzvanu sa svim ljudskim i radnickim pravima svojih gradjana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.