Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Friščiću novi mandat, klubovi nezadovoljni stanjem u nogometu

'23.03.2013., Koprivnica - Izborna skupstina Zupanijskog nogometnog saveza Koprivnicko-krizevacke zupanije. Josip Friscic. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
25.03.2013.
u 14:00

Rak-rana našeg nogometa su Blažek, Dević, Matočec i Šimčić – oštar je bio predsjednik Mladosti iz Molvi Josip Peti.

Josip Friščić je novi-stari predsjednik koprivničko-križevačkog nogometnog saveza.

Ispao B. Pengov

Na izbornoj skupštini, koja je u subotu u Gradskoj vijećnici trajala gotovo četiri sata, dobio je jednoglasnu podršku delegata. Za dopredsjednike su izabrani Robert Markulin i Zdravko Patačko, a novi članovi Izvršnog odbora ŽNS-a još su postali i Radovan Knežević, Velimir Kraljić, Josip Mađarić, Roman Sović, Zvonimir Šimunović i Mladen Tudić.

Na tajnom glasanju iz utrke za IO ispao je Branislav Pengov iz Križevaca, što nikako nije sjelo Draženku Kovačiću, predsjedniku županijskog Zbora sudaca. Sjednicu je obilježila velika podrška klubova Kneževiću zbog nedavne smjene na mjestu povjerenika za suđenje 1. ŽNL.

Mimo statuta

Kovačić je u \"iznuđenom\" obrazloženju kazao kako su ga smijenili zato što se kandidirao za IO i da povjerenik ne može biti u tom tijelu, ali u statutu to nigdje ne piše. Brojni delegati izrazili su nezadovoljstvo stanjem u županijskom nogometu i ljudima koji sve to vode.

- Rak-rana našeg nogometa su Blažek, Dević, Matočec i Šimčić – oštar je bio predsjednik Mladosti iz Molva Josip Peti.

Ništa blaži prema njima nije bio ni Vjekoslav Radiček iz Kuzminca.

- Povjerenici bi se sami morali ostaviti svog posla. Ako im fali zanimacija, neka nam dođu \'lajnati\' igralište. Dosadili su i Bogu i vragu – poručio je.

Za disciplinskog suca na skupštini je ponovno izabran Darko Matošić, iako je prošle sezone savez napravio veliki gaf jer nisu kaznili dokazano švercanje igrača.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tkozna
tkozna
14:35 25.03.2013.

SrećaFriščićeva pa su ljudi iz Saveza apolitični i ne znaju što je ovaj napravio od HSS-a! Bute vidli kaj bu od Saveza!

YO
yocko
19:57 25.03.2013.

Od saveza bude isto šta i od HSSa,,,bojle da su to posložili pa da HSS preuzme savez ionako su u savezu svi manje više HSSsovci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije