Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAŠČIŠĆAVANJE ODNOSA
Povratak na članak

Franjo ‘ušutkao’ umirovljenog Ratzingera

Raščišćavanje odnosa dvojice papa u punom je zamahu: Vatikan je intervenirao da se ukloni ime Benedikta XVI. kao koautora knjige u kojoj je davao upute svom nasljedniku

Komentari 13

ZI
zimerman
03:48 11.02.2020.

Franjo se više zalaže za Marksizam nego za katolicizam ,zato je i omiljen kod ljevičara. Pogledajte samo kako naš drug Silvije lijepo piše o njemu. Kad antikristi podržavaju i vole katoličkog poglavnika tu nešto smrdi.

VL
KO
Konstantinos
23:42 10.02.2020.

Plakat će neki od nas za Benediktom - Papom filozofom. Jednim od najvećih teologa današnjice. Da je ostao Papa, Stepinac bi odavna bio poroglasen svetcem katoličke crkve.

VL
MI
Mihovljanski
05:51 11.02.2020.

pobudnica o Amazoniji.

VL
MA
Malenkost
22:03 10.02.2020.

Papa Benedikt dijeli u Njemackj vjernike na njegove Mrzitelje, jer je konzervativan ili kako ga nazivaju Betonkopf i obzavatelje koji taj nacin vodenja Crkve prizeljkuju. Tako je bilo i sa Staljinom u Rusiji. Benedikt je itekako umjesan i u slucajevee pedofilije, indirektno, 1980 kao Nadbiskup Minhena i Freizinga on prihvaca Svecenika, nako odsluzenja zatvorske kazne zbog pedofilije, pedofila iz Biskupije Essen, na zamolbu tadasnjeg Biskupa iz te Biskupije, i prosljeduje ga bez bilo kakvog upozorenja u jednu zupu u gornjoj Bavarskoj, gdje ovaj zlocinac Svecenik ponovno seksualno zlostavlja djecake. Biskupa Müllera iz Regensbura, isto strasno konzervatiavn i isto umjesan u isti postupak sa Svecenikom pedofilom, totalno isti postupak !! Papa Benedikt poziva u Rim i unapreduje u Kardinala. Kardinala Müllera je Papa Franjo udaljio iz Rima. Gänswein je umijesan u slucaj sa Homoseksualcom Christophom Kühnom, stigao u Rim po volji Bendikta (silovao dva mlada svecenika u Vatikanu) kojeg je Papa Franjo isto udaljio iz Vatikana. Dokazni medicinski matrijal protiv Kühna prilozen je od strane silovanih Papi Franji. Kühn se skriva u samostanu u Eichstättu a samostan je objelodanio da on nema vise nikave duznosti. O ovim slucajevima je pisala Stampa u Njemackoj. Papa Bendikt dakle ima svoje razloge za svoj stav. Hmmmm. Amen.

VL
BA
Barbasmora
21:41 10.02.2020.

Križ je stara sprava za mucenje. A mrtvo tilo prikovanu na tu spravu je simbol....cega?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.