Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam superman'
Povratak na članak

Papa Franjo: Kao 17-godišnjak bio sam zaljubljen

Papu ne treba opisivati kao Supermana ili nekom vrstom zvijezde, jer je čovjek koji se smije, plače, ima prijatelje kao svi, normalna je osoba, kaže Franjo.

Komentari 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:36 05.03.2014.

Bilo je govora i o eutanaziji, odnosno o biološkoj oporuci i papa Franjo je kazao kako „tradicionalna crkvena doktrina kaže kako nitko nije obvezan upotrijebiti izvanredna sredstva kada se znade da je život u završnoj fazi... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- trebalo bi stvarnono uvesti neku vrstu obavezne oporuke po kojoj se ljudi još dok su zdravi i mladi slobodno odlučuju dali žele umrijeti prirodnom smrću ili preferiraju da ih uključe na aparate koji će ih godinama i desetljećima održavati na umjetnom životu, i tako uvesti u napast vlastite članove obitelji da izvrše eutanaziju...medicina je danas toliko napredovala da to postaje sve nužnije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.