Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdi da je montaža

Objavljene eksplicitne fotografije Franje Lucića: 'Ovo je strašno, nemam ljubavnicu!'

Franjo Lucić
Foto: net.hr
1/4
30.03.2018.
u 17:24

Izvori tvrde da je Lucić fotografije tijekom godina razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom

Eksplicitne fotografije saborskog zastupnika HDZ-a Franje Lucića i nepoznate mlađe žene danas je prvi objavio portal Net.hr. Njihovi izvori tvrde da je Lucić fotografije tijekom godina razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom. Lucić je inače u višegodišnjem braku i slovi za obiteljskog čovjeka i vjernika te pripadnika tradicionalne struje HDZ-a.

Portal nam je ustupio fotografije, na kojima se između ostalog može vidjeti Lucić kako se u gaćama snima u luksuznom hotelu.

Lucića nismo uspjeli dobiti za komentar, a za Jutarnji je rekao da fotografije ne odgovaraju istini, da je riječ o montaži, da nema ljubavnicu te da mu sve netko namješta.

- Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno - komentirao je Lucić.

Foto: net.hr

Foto: Net.hr

- Ovo je krajnje... Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Netko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni tko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da netko može ovako nešto učiniti i stajati iza toga, ja stvarno ne mogu shvatiti - rekao je Lucić, poručujući da je šokiran i da će sigurno morati poduzeti neke pravne radnje da zaštiti obitelj i sebe.

Protiv Lucića je inače lani pokrenuta istraga zbog sumnje u pokušaj podmićivanja novinara Drage Hedla.

Foto: net.hr

Foto: Net.hr

Komentara 216

Avatar dras32
dras32
17:35 30.03.2018.

Budi dzek pa priznaj. Mos mislit sto bi se netko isao za.ebavat sa fotomontazama Lucica.

U1
ursus_1212
20:27 30.03.2018.

Jeb.. ti koga hoćeš ali nemoj nas.

DU
Deleted user
17:39 30.03.2018.

Ne vidim tu ljubavnicu. Trebali ste i nju fotomontirati, ali bez gacica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije