Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled tjedna
Povratak na članak

Frane Lučić nije dobio ništa: Vlada mu daje novac kako bi umirila savjest

Izvještavaju mediji kako je Frane Lučić dobio 5,4,milijuna kuna i 6000 kuna mjesečne rente za pomoć i njegu. Krivo! On je prije dvanaest godina izgubio prijatelje i zdravlje, a to nema cijenu

Komentari 3

Avatar Idler 3
Idler 3
12:54 16.03.2019.

OK za isplatu al i pitanje avtoru teksta i samom Frani-jel bi konačno mogli saznat kompletnu verziju događaja tj. istinu ??? Nisu ih helikopteri zaljevali benzinom, nit pucale NATO bombe...sam je jenput rekel djelimičnu istinu i odonda ništ ?!

VL
DU
Deleted user
12:26 16.03.2019.

Nisu imali nepovratna srestva ili poticaj od drzave da se osiguraju.Na nepovratnim srestvima nam i zivi drzava.

VL
ST
Starotopoljanin
12:00 16.03.2019.

ja nerazumijem sto su ti ljudi isli gasiti na kornatima,pa tamo je samo kamen i malo korova.i drugo kako to da sva vatrogasna drustva nisu osigurani,ako im se nedaj boze nesto desi,padnu sa zgrade kojim slucajem izgore u stihiji vatre,eksplozije i drugih nezgoda.u takvim slucajevima bi osiguranje podmirilo troskove,a ne mi gradani kroz pdv.zao mi je franu kao i sve ostale ljuda,kao i njihove najblize.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.