Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Francuska je ušla u drugi lockdown: Pogledajte prizore s praznih ulica Pariza

Predsjednik Emmanuel Macron upozorio je da će drugi val "vjerojatno biti teži i smrtonosniji nego prvi" iako je poručio da će ovaj lockdown biti manje strog nego onaj na proljeće.

Komentari 7

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
10:52 02.11.2020.

i mi zelimo isto dosta je bilo umiranja za hdz..uvidte lock down!!

VL
SC
Serious_Callers_Only
10:20 02.11.2020.

Ovo što se danas događa u Europi je nagrada za uspješnu turističku sezonu, za vrijeme koje su države molile građane da putuju i troše. Virus se proširio među mladima i radno aktivnima koji nisu imali simptome. I svi su gosti u cijeloj Europi došli na istu ideju. Ići ću van centra, u mali hotel i mali kafić, da sigurno i uspješno proširim svoj virus po cijeloj Europi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.