Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije primijetio

Fotografirao dugu, a kada je uvećao fotografiju, otkrio je da je na njoj bilo još nešto

Fotkao dugu pa 'uhvatio' prosidbu
Foto: Facebook
1/3
17.02.2015.
u 20:54

Nakon otkrića na fotografiji Dan je pokrenuo potragu putem društvenih mreža

Duga na nebu punom boja iznad raskošnog hotela u Kaliforniji bio je pravi mamac za fotografa Dana McGeorgea. No, Dan je na fotografiji uhvatio još nešto, a to je primijetio tek kad je drugog dana uvećao fotografije.

Tog dana, na putu natrag prema galeriji Dan je sreo par koji ga je tražio da ih uslika njihovim mobitelom. – Tek sam idućeg dana uvećao fotografiju i primijetio da sam snimio trenutak prosidbe – rekao je. Nakon otkrića na fotografiji Dan je pokrenuo potragu za zaručnicima putem društvenih mreža.

– Objavio sam fotografiju na svom Facebook profilu te uvećanu fotografiju para ispod duge s porukom ljudima da mi pomognu pronaći ih – rekao je Dan. I pronašao ih je, i to na Valentinovo. Radilo se o Robertu Tremlu i Meghan Peart.

– Bila sam jako iznenađena. Rob i ja smo prilično zatvoreni, nismo podijelili tu fotografiju s previše ljudi – ispričala je Meghan. – Bio je to odličan način za proslavu Valentinova – dodala je. Par s fotografije prvi je prepoznao Robertov brat koji im je rekao da ih fotograf pokušava pronaći putem Facebooka, nakon čega je Robert kontaktirao i fotografa i lokalnu TV postaju.

– Vrlo je lijepo što nas je fotograf potražio, bio je to prekrasan trenutak koji se teško može nekome opisati zbog duge, a i plaža je lijepa sama za sebe – rekla je Meghan koja je sa svojim zaručnikom u procesu planiranja vjenčanja.

Foto: Facebook/RTL

(Robert Treml i Meghan Peart, Foto: Facebook)

>> Mislili su da nitko ne zna što rade, policija ih uhvatila zbog ovog prizora

>> Fotografirala lampice na drveću, nije ni primijetila što je 'uhvatila' na dnu fotke

>> Zbog ove fotografije digao internet na noge: 'Šokirala sam se'

Komentara 10

Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
22:43 17.02.2015.

Ovakvi članci se dosta često pojavljuju. Teško mi je povjerovati da većinom istiniti. Ili članci, ili priče.

BA
bajo2
21:15 17.02.2015.

pitanje glasi:fotografija je snimljena a)dok se par nalazio u hotelu. b)ispod nogu fotografa,ili c)iza njegovih ledja u moru!!!

Avatar puky
puky
08:16 18.02.2015.

... čita ... gledam ... tražim ... niš' ne kužim ?!?! ... ovo su preteški članci za mene ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije