Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRI SE DRUŠTVENIM MREŽAMA

Fotografija veleposlanika postala hit zbog njegovog odijela: 'Prvo dugme Srbije'

Nebojša Košutić
Veleposlanstvo Republike Srbije
18.02.2023.
u 14:06

Fotografija veleposlanika Srbije Nebojše Košutića proširila se društvenim mrežama zbog veličine sakoa kojeg je nosio. Naime, sudeći prema fotografiji, sako mu je nekoliko brojeva premali.

Veleposlanik Srbije u Poljskoj Nebojša Košutić bio je u Litvi s obzirom na to da i nju nerezidencijalno pokriva. U Vilniusu, glavnom gradu Litve, predao je vjerodajnice tamošnjem predsjedniku Gitanasu Nausėdi. Ipak, više je pozornosti privuklo njegovo odijelo nego posjet, navodi Nova.rs

Fotografija veleposlanika Košutića proširila se društvenim mrežama zbog veličine sakoa kojeg je nosio. Naime, sudeći prema fotografiji, sako mu je nekoliko brojeva premali.

"Ambasador Srbije u Poljskoj i neki lik koji se lijepo obukao", "Prvo dugme Srbije", "Gospodin Nebojša Košutić, ambasador Srbije u Poljskoj, i njegov neposlušni sako", neki su od komentara na fotografiju. 

 

VIDEO Tko je Toni Turčinov? Na Murteru uživao povjerenje, a onda je peglao službenu karticu u bordelu u 1.37 u noći

Komentara 15

MA
Marko1337
15:14 18.02.2023.

To je slika srbije. Da smo ostali u šugoslaviji i mi bismo danas nosili takva odjela i gledali u Europu kao nedostižni san.

Avatar kmetovi.mračnih.sila
kmetovi.mračnih.sila
14:40 18.02.2023.

Nikada ni jedan cent ne bi potrošio za novine koje mi nameću svakodnevno teme za kojhe mi je tako svejedeno ili mi se čak gade.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:59 18.02.2023.

3,14zda vam kevina trofazna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije