Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLUJE OD RAKA
Povratak na članak

Fotografija koja slama srca: Reakcija dječaka koji je čuo da mu brat umire nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Dječak Ian pokušao je utješiti svog brata i ispričao mu se što nije uspio pobijediti rak

Komentari 2

CR
crnokosi
18:24 21.08.2022.

Nažalost, rekao mu je istinu a ne tamo neke bajke koje sekte danas šire, da se ide u tamo neki raj, ili da je krava sveta ili da ide kod 100 djevica ili da će se postati nešto od nekihh životinja, te sekte u 21 atoljeću koče napredan život da uživamo u njemu a ne da gubimo vrijeme u vjerovanje u gluposti i trošimo vrijeme i energiju na njih, priroda je dokaz da plačemo za voljenima, suze ne možete spriječiti ni na najvećim sprovodima kod takozvanih sekti poput kršćanske, ljudi plaču a ovaj govori da se ide u raj, toliko o vjerovanju u nadnaravna sranj.... u 21 stoljeću,.

VL
PA
PadajSiloINepravdo
09:45 20.08.2022.

Izdeprimirajte ljude svaki dan sa ovakvim stvarima koje bi trebale biti duboko privatne. Možda se svi poubijamo ko naš dragi bivši novinar

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.