Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD PLAŽE

FOTO Zagradio aute na splitskom parkiralištu pa mu osvanula poruka: 'Ti si prijatelju...'

Foto: Prometne zgode i nezgode
1/2
27.06.2023.
u 11:05

Vozač sivog Golfa u svom ''vještom'' manevru propustio je pogledati je li dovoljno prostora ostavio automobilima koji su se nalazili na parkiralištu, zbog čega mu je osvanula poruka na autu

Turista je ovih dana sve više, a parkirnih mjesta sve manje kod plaža na Jadranu, zbog čega brojni vozači nepropisno parkiraju. Jedan takav slučaj snimljen je nedavno na splitskoj plaži Zenta, gdje je vozač sivog Golfa splitskih registracija zagradio ostale automobile.

Naime, na fotografiji koju je objavila Facebook stranica ''Prometne zgode i nezgode'' vidljivo je kako je vozač u svom ''vještom'' manevru propustio pogledati je li dovoljno prostora ostavio automobilima koji su se nalazili na parkiralištu. Zbog toga mu je netko odlučio dati do znanja da takvo parkiranje nije u redu, ali ne podizanjem brisača već porukom:

"Ti si, prijatelju, kreten!" pisalo je na poruci. 

Foto: Prometne zgode i nezgode

Inače, Split ima veliki problem s parkiranjem, a brojni građani žale se na nedostatak parkirnih mjesta. U jednom slučaju, o kojem smo pisali, dogodilo se upravo suprotno – vozač automobila ostavio je poruku komunalnom redaru zbog kazni koje je dobivao.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Američki mornari pohrlili na slobodan dan u Splitu

Komentara 2

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
14:39 27.06.2023.

a kaj ako je žensko vozač ?

FR
FranjoTT
14:33 27.06.2023.

Pa lako se automobil ubaci u ler i pomakne, najbrže je kroz prozor, nema potrebe čekati vlasnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije