Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPSADNO STANJE

FOTO/VIDEO Prizori iz Šibenika nakon krvoprolića: 'On ovo nije zaslužio'

Foto: PIXSELL
1/24
30.01.2021.
u 16:53

Navodno je tijekom subote trebalo doći do primopredaje ili pregleda skladišnog prostora kojeg su osobe osumnjičene za ubojstva izgubile tijekom stečajnog postupka.

Oko 13 sati u Šibeniku i Vodicama ubijene su 4 osobe, 3 muške i jedna ženska osoba koje su prema informacijama koje su kolale na šibenskom području ubijeni zbog neraščišćenih poslovnih odnosa. Navodno je tijekom subote trebalo doći do primopredaje ili pregleda skladišnog prostora kojeg su osobe osumnjičene za ubojstva izgubile tijekom stečajnog postupka. Prema tim neslužbenim informacijama ubijena je i stečajna upraviteljIca,  vlasnik tvrtke iz vodica, navodno jedan član njegove obitelji kao i još jedna osoba povezana sa tim poduzećem.  

- Ubijen je moj najbolji prijatelj i njega je ubila osoba koja je njemu zapravo dugovala grozno je to što se dogodilo. Zapošljavao je jako puno ljudi i nije zaslužio da ga se ovako ubije kalašnjikovom i tu su tragovi metaka pored automobila Mercedesa u kojem je ubijen - rekao nam je Josip, prijatelj ubijenog vodičkog poduzetnika. Nakon što smo razgovarali s prijateljima ubijenog poduzetnika u Vodicama došla je informacija da su ubijene još 3 osobe u Šibeniku. Nedugo potom pojavila se informacija da su policajci u razinama opkolili kuću čovjeka za kojeg se govorilo da je počinio ubojstva. Policija ništa od toga nije potvrdila. Tek su izdali priopćenje: Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

1/10

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama - istakli su iz policije i potom objavili - U vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF. Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žurno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona: 

• 192

• 022/ 347-139 ili 

• 022/ 347-446.

Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju. Ovime putem demantiramo informaciju da je počinitelj pronađen mrtav. Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđeniminformacijama.

Ključne riječi

Komentara 23

DI
Dino123
18:42 30.01.2021.

Becernji list, sviđa mi se vaš stil. Ovaj Dalmacija(svrpski provokator) gore vam je bio na dnu komentara,najednom mu je dodano 15lajkova. Svaka čast!Ovo je kao telegraf.Rs.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
20:01 30.01.2021.

To se događa kad pravosuđe ne radi brzo i učinkovito. Kad se daju odriješene ruke stečajnim upraviteljima, a ne vodi se računa o radu tih istih upravitelja. Svi znamo da je korupcija svuda, ili je bar takva naša percepcija i nije čudo da se puno tog doživljava kao nepravda i kriminal. Osobito u mjestima gdje svatko svakog zna.

DU
Deleted user
18:34 30.01.2021.

Ovaj ubijeni nema novaca za dugove , ali za Mercedes se ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije