Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNA PUCNJAVA

FOTO Ovim je oružjem napadač usmrtio djecu i prolaznike. Svjedok: 'Nisu ga mogli uhititi, imao je karabin'

Karabin
Foto: Boris Pejović/Vijesti.me
1/7
13.08.2022.
u 09:43

Nakon krvavog pohoda, Borilovića je u sukobu s policijom usmrtio sugrađanin, a cijela scena trajala je nešto manje od sat vremena

Vuk Borilović (34) jučer je u Cetinju u Crnoj Gori usmrtio desetero ljudi, a ozlijedio šestero. Sve je to učinio karabinom kojeg je posjedovao kod kuće, a objavljene su i fotografije s mjesta događaja nakon obavljenog očevida, u trenutku kada su službenici odnosili oružje iz kuće. 

Foto: Boris Pejović/Vijesti.me

Dežurna tužiteljica Andrijana Nastić kazala je za Vijesti.me kako su na licu mjesta zatekli devet smrtno stradalih osoba, a još su dvije osobe podlegdle ozljedama u bolnici. Trenutno se u crnogorskim bolnicama na liječenju nalazi šest osoba. 

- Ne mogu ga uhititi, ima karabin. Nema te policije koja ga može sada uhititi - tvrdio je jučer Cetinjanin u vrijeme tragične pucnjave.

>> VIDEO Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba među kojima su i djeca, napadača (34)  usmrtio sugrađanin

U pucnjavi je ubijeno i dvoje djece i to u starosti od 8 i 11 godina. Nakon krvavog pohoda, Borilovića je u sukobu s policijom usmrtio sugrađanin, a cijela scena trajala je nešto manje od sat vremena. 

Još se čekaju službena izvješća o motivima ovog krvoprolića, a mediji paralelno prenose kako je svemu mogla prethoditi svađa s obitelji koja je živjela u podstanarstvu kod Borilovića tj. zakašnjela stanarina, ili čak kamera koju je Borilović postavio u dvorištu kuće.

>> VIDEO Eksplozija bankomata na Markuševcu, oštećena i trgovina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije