Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljive scene

FOTO Ratnica Lava vratila se u Zagreb: Obitelj ponovno ujedinjena na aerodromu

Zagreb: Hrabra Lava vratila se kući nakon liječenja u Los Angelesu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
09.09.2023.
u 15:42

Njena majka za okupljene je medije rekla da je sretna što je doma no brine ju kako će dalje izgledati Lavino liječenje

Ratnica Lava i njena obitelj danas poslijepodne sletjeli su na zagrebački aerodrom gdje su ih dočekali članovi obitelji. Ponovni sastanak bio je dirljiv i pun emocija, naročito Lavinog brata koji je odmah potrčao baki u zagrljaj.

Hrabra Lava Petrušić okupljenima je pokazivala svoje sada jake noge koje je odmarala u kolicima, dok su se njenom bratu svidjeli baloni koje je netko za njih donio na aerodrom. Ubrzo nakon što je jedan prisvojio, drugi balon s rozom mašnom odnio je do sestre, vidi se na snimci koju je podijelio 24sata.

Njena majka za okupljene je medije rekla da je sretna što je doma no brine ju kako će dalje izgledati Lavino liječenje. "Lava je napravila svoje prve korake, Lava samostalno stoji, Lava vozi bicikl i romobil. Na njezinom primjeru pokazali smo da nema smisla blokirati djecu s tri kopije gena, pravilnik nam se mijenja" komentirala je Petra.

Otkrila je i kako nemaju planova za povratak u SAD jer se terapija Zolgensmom za spinalnu mišićnu atrofiju prima jednom u životu. Daljnje kontrole odrađivat će u Hrvatskoj, a s liječnikom iz Los Angelesa po potrebi će se čuti putem interneta.

GALERIJA Ratnica Lava vratila se s liječenja u SAD-u

Zagreb: Hrabra Lava vratila se kući nakon liječenja u Los Angelesu
1/20
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:49 09.09.2023.

Lijepo je čitati lijepe vijesti.Maloj Lavi sretan i dug život želim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije