Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO 2,5 TONE

FOTO Policija napravila pretres kod Bjelovara: Objavili fotografije mjesta gdje je mladić (23) skrivao duhan

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
1/6
11.11.2022.
u 16:03

Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru

Policija je na bjelovarskom području pretražila dom u kojem neprijavljeno stanuje 23-godišnjak u kojem je pronašla preko dvije i pol tone duhana, a objavljene su i fotografije mjesta na kojima je duhan otkriven.
 
U pretrazi su u prostorijama gospodarskih zgrada unutar štaglja, u dvije prikrivene prostorije s prikrivenim ulazima, pronađene 62 PVC vreće sitno rezanog duhana bez duhanskih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske težine 1 204 kilograma, 11 kartonskih kutija duhana u listu težine 1 550 kilograma te drugi razni predmeti za preradu duhanske sirovine u duhanske prerađevine, javljaju iz policije.

''Pronađeni predmeti su od 23-godišnjaka oduzeti, a on je uhićen te će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave'', navode.

Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjenja kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja“ iz članka 263. stavka 1. i „Nedozvoljena trgovina“ iz članka 264. stavka 1. Kaznenog zakona.

>> VIDEO Sudar auta i hitne pomoći u Zagrebu


 

Ključne riječi

Komentara 22

MI
mismokanibali
19:41 11.11.2022.

Kog boli k, pravi krimosi na slobodi rade kaj hoce

DR
Draconic5
19:46 11.11.2022.

Mladić skrivao duhan. Strašno. Ajde da jednom pročitamo da ste našli gdje diler (obično općenito poznat, osim policiji) skriva drogu. Lijepo molim.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:52 11.11.2022.

Sigurno ga je prijavil jalni sused...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije