Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTENA I DEVASTIRANA

FOTO Ovo je kuća Ivana Bulja, ubojice Anđele (16). Obitelj napustila Sinj, sada zjapi prazna

Suhač: Zapuštena kuća Ivana Bulja koji je prije 22 godine ubio Anđelu Bešlić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/10
14.02.2024.
u 10:22

Na napuštenoj kući više nema ni prozorskih okna, samo zjape rupe u fasadi. Dvorište i prilazni put zarasli su u šikaru i žbunje

Kuća Ivana Bulja u mjestu Suhač kod Sinja stoji napuštena i prazna, nitko u nju ne zalazi otkad je Bulj 2002. završio u zatvoru. Kada se ispostavilo da je Bulj ubio 16-godišnju susjedu Anđelu Bešlić, njegova supruga s djecom zauvijek je napustila Sinj. Otišla je u malo mjesto u Slavoniji i više se nije vraćala

Na napuštenoj kući više nema ni prozorskih okna, samo zjape rupe u fasadi. Dvorište i prilazni put zarasli su u šikaru i žbunje. Mještani ne vjeruju da će se Bulj vratiti u Suhač kada u travnju izađe na slobodu.

Suhač: Zapuštena kuća Ivana Bulja koji je prije 22 godine ubio Anđelu Bešlić
1/6

Podsjetimo, mlada Anđela Bešlić u noći 3. ožujka 2002. vraćala se s koncerta. Nekoliko stotina metara od kuće presreo ju je automobilom Ivan Bulj. Ušla je u njegov auto misleći kako će je odvesti kući, ali on je skrenuo s ceste i odvezao je na nepristupačan predio Vidovo, gdje ju je ubio tupim predmetom. Njezino tijelo odvukao je preko žičane ograde i bacio u jamu samo 500-tinjak metara od djevojčine kuće i prekrio suhim granjem, a mjesec dana kasnije pronašao ju je prolaznik koji je šetao psa. 

Bulj se na kraju sam predao policiji nakon što je shvatio da privatna istraga Anđelina oca vodi do njega. Optužba ga je teretila i da je silovao nesretnu djevojku, no za to nije osuđen zbog nedostatka dokaza. Jedini materijalni dokaz koji je pronađen mjesecima nakon ubojstva jest dlaka izuzeta iz Buljeva automobila. 

POVEZANI ČLANCI:

Na Županijskom sudu u Splitu osuđen je za teško ubojstvo maloljetne osobe na 27 godina zatvora. Vrhovni sud potom je kaznu smanjio na 22 godine.

>> VIDEO Tko je ubojica Anđele Bešlić koji izlazi na slobodu?  Bio je ugledni obiteljski čovjek, a iz straha od osvete priznao je zločin

Komentara 13

DV
djon vejn
10:36 14.02.2024.

Kako može dobiti 22 godine, zašto to nije maksimalna kazna. Sramota!!! Još mu smanje za par godina, pa sudci jel vas nije sramota!!!

DU
dugiarap
11:04 14.02.2024.

Sve manje od dozivotne bez mogucnosti pomilovanja smatram nagradom za djelo. Supalj zakon a kazne smijesne

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:52 14.02.2024.

Znači silovao (što mu nisu dokazali btw) pa ubio djevojku i ide van iz zatvora!? Ide van?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije