Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENO TIJELO MUŠKARCA

FOTO Kuća izgorjela u požaru kod Sl. Broda, mještani o poginulom: 'Bio je dobar čovjek, živio je sam'

U požaru na obiteljskoj kući u Gromačniku kod Slavonskog Broda pronađeno tijelo muškarca
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/11
31.03.2024.
u 13:13

Gotovo cijela kuća otišla je u plamenu koji se razbuktao. Njegov bratić ispričao je kako se radilo o dobrom čovjeku koji je danas, na sam Uskrs, izgubio život u požaru

Muškarac (62) poginuo je sinoć u velikom požaru koji je buknuo u obiteljskoj kući u Gromačniku, mjestu nedaleko od Slavonskog Broda. Vatrogascima je u ranim jutarnjim satima stigla dojava o požaru, no usprkos brzoj reakciji na mjestu događaja pronašli su mrtvo tijelo muškarca.

Gotovo cijela kuća otišla je u plamenu koji se razbuktao. Njegov bratić ispričao je kako se radilo o dobrom čovjeku koji je danas, na sam Uskrs, izgubio život u požaru. 

- Uhvatio je plamen jako veliki, sreća pa su vatrogasci došli brzo. Da nisu došli tako brzo, uhvatilo bi i drugu kuću. Bio je dobar dečko, ljubazan. Živio je sam i brinuo se oko kuće. Bio je dobar, ali tako je kako je - komentirao je tragediju njegov bratić.

- Dana 31.03.2024.g. u 07,10 sati OKCP-e zaprimio je dojavu da je u mjestu Gromačniku, došlo do požara na obiteljskoj kući. U unutrašnjosti obiteljske kuće pronađeno je beživotno tijelo (1962). U tijeku je gašenje nastalog požara, nakon kojega će policijski službenici u nazočnosti Inspektora ZOP-a obaviti očevid na mjestu događaja - objavila je policija ranije.   

>> FOTO Kuća koja je izgorjela u požaru kod Slavonskog Broda

U požaru na obiteljskoj kući u Gromačniku kod Slavonskog Broda pronađeno tijelo muškarca
1/11

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije