Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SPALIO

FOTO I VIDEO Stravične posljedice požara kojeg je podmetnuo ubojica u naselju kod Siska

Sisak: Posljedice požara nakon što je muškarac zapalio objekte u naselju Kanak
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/13
03.07.2023.
u 19:37

Prema informacijama policije u potpunosti su izgorile dvije kuće i jedan automobil, a jedna kuća i jedan automobil su djelomično izgorjeli.

U naselju Kanak kod Siska, nakon što je muškarac iz Siska pucao iz kalašnjikova i ranio četiri osobe te usmrtio jednu osobu, u potpunosti su uništene dvije kuće i jedan automobil. Naime, počeo je paliti po naselju Capraške Poljane planirajući uništiti imovinu više obitelji. To mu je i uspjelo. 

Nakon "pohoda" 58-godišnji muškarac inače sudionik Domovinskog rata koji je bio nezaposlen, dao se u bijeg gotovo pet sati dok ga policija u 00:50 sati nije našla u ulici kneza Domagoja u Sisku, oko dva kilometra od mjesta napada. Prema informacijama policije u potpunosti su izgorjele dvije kuće i jedan automobil, a jedna kuća i jedan automobil su djelomično izgorjeli. 

 

VIDEO: Posljedice požara nakon što je muškarac zapalio objekte u naselju Kanak

"Samo smo vidjeli dim. Mislio sam da je netko od susjeda pa sam otišao tamo pomoći, dakle došao sam kad je on počeo pucati. Policija mi je rekla da uđem u automobil i odem da mi se ne bi nešto dogodilo. Nikada nije prije bilo problema, znao sam ženu kojoj je izgorjela kuća, puno nam je pomogla da i sami dođemo do ove kuće u kojoj smo već godinu dana", kazao je za Večernji list mještanin Zoran Nikolić.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije